Založ si blog

Ako zahnať jesennú nudu? Prečítajte si 5 mojich tipov

Poznáte to? Leto končí a prichádza to nudné jesenné odbobie. Jesenné obdobie môže byť síce upršané a chladné, ale ponúka aj množstvo spôsobov, ako si spríjemniť čas a zahnať nudu.

Tu je päť mojich nápadov:

Prechádzky v prírode a zbieranie jesenných plodov

Jesenné farby sú úchvatné, takže vyraziť do lesa na prechádzku alebo na huby môže byť skvelý spôsob, ako sa odreagovať. Zbieranie gaštanov, šípok alebo listov na kreatívne projekty vám tiež môže priniesť veľa radosti.

Pečenie a varenie sezónnych jedál

Skúste si pripraviť tekvicovú polievku, jablkové koláče alebo domáce varené víno. Jesenné ingrediencie ako tekvica, jablká a škorica dodajú vašim receptom skvelú atmosféru a chuť.

Kreatívne projekty a DIY

Vytváranie jesennej dekorácie z prírodných materiálov ako šišky, vetvičky a farebné listy môže byť nielen zábavné, ale aj relaxačné. Skúste si vyrobiť vlastný veniec na dvere alebo sviečku.

Čítanie kníh alebo počúvanie audiokníh

Jesenné večery sú ako stvorené na čítanie. Nájdite si pohodlné miesto, uvarte si čaj a ponorte sa do dobrej knihy. Ak máte radšej počúvanie, skúste audioknihy, ktoré môžete počúvať aj pri prechádzke alebo domácich prácach.

Sledovanie seriálov a filmov

Jesenné večery sú ideálne na zabalenie sa do deky a sledovanie obľúbených seriálov alebo filmov.

Ak hľadáte spoľahlivú službu, kde nájdete širokú ponuku slovenských a českých programov, za mňa odporúčam službu Voyo.

Na Voyo môžete sledovať vaše obľúbené relácie z televízie online kedykoľvek vám to vyhovuje, bez reklám a s možnosťou sledovania celých sérií naraz.

Od svojho vzniku Voyo postupne a neustále rozširuje svoju ponuku, čím výrazne zvyšuje rozmanitosť svojho obsahu.

Diváci môžu nielen sledovať živé vysielanie TV Markíza cez stream, ale majú tiež prístup k širokému spektru zábavných relácií, reality show, seriálov a spravodajských programov na požiadanie.

S Voyo máte prístup k neobmedzenému svetu zábavy, kde si môžete užiť nekonečnú ponuku televíznych programov. Nepremeškajte príležitosť sledovať svoje obľúbené relácie, seriály či správy na požiadanie. Táto špičková online platforma vám poskytne prístup k rôznorodým programom TV Markíza, ktoré si môžete vychutnať na všetkých svojich obľúbených zariadeniach, kedykoľvek vám to vyhovuje.

Čo je Voyo?

Voyo.sk môžeme bez váhania označiť za prvotriednu online platformu, ktorá vám umožní sledovať širokú škálu obľúbených relácií TV Markíza na všetkých vašich preferovaných zariadeniach, presne vtedy, keď to chcete. Vďaka svojmu prepracovanému rozhraniu a schopnosti kombinovať výhody tradičného televízneho vysielania s flexibilitou online sledovania, prináša Voyo do vašich domovov zábavu na najvyššej úrovni.

Na Voyo môžete sledovať aj najnovšie zápasy Slovana, ktorý postúpil do Ligy majstrov.

Voyo je vždy na dosah ruky, a to vďaka moderným technológiám a aplikáciám, ktoré sú dostupné nielen pre televízory, ale aj pre smartfóny. Využite Voyo už dnes a vychutnajte si kvalitu televízneho obsahu, ktorý sa dokonale prispôsobí vašim potrebám. S Voyo vás plnohodnotná zábava určite neminie!

V súčasnosti výrazne stúpla obľuba online video obsahu a záujem o sledovanie televízie cez internet. TV Markíza, ako jedna z popredných slovenských televízií, túto príležitosť využila a vytvorila vlastnú online platformu, ktorá divákom umožňuje prístup k jej televíznemu obsahu s možnosťou jeho sledovania cez internet. Týmto krokom rozšírila svoje publikum a umožnila sledovanie obľúbených programov a seriálov kedykoľvek a kdekoľvek.

Ako sme už spomenuli, Voyo neustále rozširuje svoj obsah. Okrem živého vysielania TV Markíza ponúka možnosť sledovať na požiadanie množstvo reality show, zábavných programov, seriálov a spravodajských relácií. Kompletný prehľad ponúkaného televízneho obsahu nájdete nižšie.

Voyo je jasným príkladom neustáleho vývoja a zlepšovania, pričom jeho pokrok dokazuje aj skutočnosť, že ponúka obsah, ktorý nenájdete na iných online platformách. A to je niečo extra! Aby vyhovelo potrebám moderného diváka, Voyo je ľahko dostupné na stiahnutie cez aplikácie pre televízory aj smartfóny, pričom obľúbené programy môžete sledovať v HD kvalite.

Môžeme smelo povedať, že Voyo patrí dnes medzi najvýznamnejšie online platformy pre slovenských divákov, a to z viacerých dôvodov.

Okrem toho, že ponúka široký výber programov TV Markíza, umožňuje tiež ich sledovanie na rôznych zariadeniach. Voyo si tak právom zaslúži byť považované za jedného z kľúčových hráčov na slovenskom mediálnom a televíznom trhu.

Novinka Voyo Maximum!

Voyo Maximum prináša skvelú novinku, ktorá vám otvorí dvere do sveta vrcholového medzinárodného aj domáceho futbalu. Sledujte zápasy Slovana či slovenské ligy ako Niké ligu, ale aj prestížne súťaže ako Liga majstrov UEFA, Premier League, LaLiga, Bundesliga a ďalšie významné futbalové ligy.

Ak máte radšej rýchlosť, svet F1 strojov je ako stvorený pre vás. Nezmeškajte živé prenosy z Formula 1, pretekov MotoGP a WorldSBK.

Ešte stále nestačí?

Máme tu aj niečo pre fanúšikov bojových športov. Na Voyo si môžete exkluzívne vychutnať živé vysielania z UFC, KSW, PFL, Bellator a česko-slovenskej RFAReal Fight Areny.

Vznik Voyo

Voyo vzniklo v roku 2012, keď bolo oficiálne uvedené na trh. Na slovenskom televíznom poli predstavovalo priekopníka, keď TV Markíza začala poskytovať prístup k svojmu obsahu cez internet.

Služba bola vytvorená s cieľom ponúknuť nový spôsob prístupu k televíznemu obsahu. Jej výnimočnosť spočíva v jej prepojení s renomovanou slovenskou televíziou Markíza, ktorá disponuje bohatým a rozmanitým televíznym obsahom. Diváci môžu sledovať rôzne relácie a programy vrátane ich archívov.

Voyo sa tak stalo mostom medzi tradičným televíznym vysielaním a moderným digitálnym streamovaním obsahu na požiadanie.

Dnes je Voyo so svojou rastúcou obľubou pevnou a kľúčovou súčasťou slovenského televízneho a mediálneho prostredia.

Jedinečnosť

Voyo poskytuje svojim predplatiteľom exkluzívny prístup k obsahu TV Markíza. To znamená, že užívatelia môžu ako prví zhliadnuť nové slovenské seriály, zábavné relácie a talkshow. Týmto spôsobom sú všetci diváci, ktorí túžia po aktuálnom televíznom obsahu, uspokojení.

Ďalšou výnimočnosťou služby je možnosť prístupu k archívom rôznych relácií a programov, ktoré si divák nemohol pozrieť počas pôvodného vysielania. Tento aspekt robí Voyo atraktívnym pre tých, ktorí chcú mať k dispozícii staršie epizódy svojich obľúbených relácií na počkanie.

Okrem sledovania aktuálneho obsahu a archívov, Voyo umožňuje stiahnuť obsah na offline prezeranie. Tento prídavok zvyšuje prístupnosť služby a vychádza v ústrety divákom, ktorí cestujú alebo nemajú neustály prístup k internetu.

Služba Voyo je dostupná na rôznych zariadeniach, vrátane smartfónov, tabletov, počítačov a televízorov. Diváci tak môžu sledovať svoj obľúbený televízny obsah na akomkoľvek zariadení, ktoré majú k dispozícii.

Pre tých, ktorí preferujú nepretržité sledovanie bez prerušovania, Voyo v niektorých predplatných plánoch ponúka možnosť sledovania programov bez reklám.

Vďaka týmto unikátnym vlastnostiam a prepojeniu s TV Markíza sa Voyo stalo významným hráčom na slovenskom trhu streamovacích služieb, poskytujúcim rozmanitý a zábavný zážitok pre všetkých svojich užívateľov.

Chcem Voyo, ako na to?

Voyo ponúka rôzne možnosti predplatného, ktoré sú prispôsobené potrebám rôznych typov divákov.

Medzi dostupnými balíkmi nájdete bezplatné možnosti s obmedzeným obsahom, ako aj platené plány, ktoré poskytujú prístup k prémiovému obsahu, rozšíreným funkciám a vyššej kvalite sledovania. Tieto možnosti umožňujú divákom prispôsobiť využívanie služby Voyo podľa ich individuálnych preferencií.

Kompletný prehľad služby Voyo.sk

Voyo.sk je úzko prepojené s TV Markíza, jednou z najvýznamnejších slovenských televízií. Toto prepojenie poskytuje divákom široký prístup k televíznym reláciám, seriálom a programom, ktoré boli vysielané na TV Markíza.

Či už máte záujem o seriály, reality show alebo aktuálne spravodajstvo, Voyo.sk vám ponúka komplexný prístup k tomuto obsahu.

Ako funguje Voyo?

Voyo je populárna slovenská online platforma, ktorá poskytuje nielen streaming, ale aj možnosť sledovania rôznych typov obsahu. Ponúka rozmanitý výber programov vrátane televíznych relácií, filmov, seriálov, reality show a spravodajstva.

Prevádzkuje ju televízia Markíza, jedna z najväčších televíznych staníc na Slovensku. Užívatelia môžu vyhľadávať obsah podľa rôznych kategórií a žánrov. Po výbere môžu obsah priamo streamovať na svoje zariadenia, ako sú počítače, smartfóny, tablety či televízory.

Voyo zabezpečuje kvalitné streamovanie vo vysokom rozlíšení, čo vám umožňuje vychutnať si obsah v najlepšej kvalite.

Okrem bezplatného obsahu Voyo poskytuje aj prémiové možnosti, vrátane televízneho archívu Markízy, Voyo filmov a Markíza doma, ktoré sú dostupné cez predplatné. Prémiový obsah zahŕňa exkluzívne seriály, predpremiéry a televízne programy bez reklám.

Voyo je ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú sledovať slovenskú televíziu alebo iný obsah na svojich zariadeniach, kedykoľvek im to vyhovuje. Platforma ponúka široký výber obsahu a možnosť prispôsobiť si sledovacie preferencie.

Voyo štart: Základná verzia

Pre tých, ktorí si chcú užiť obsah služby Voyo bez predplatného, je k dispozícii verzia Voyo štart. Táto bezplatná verzia poskytuje obmedzený, ale stále atraktívny výber programov TV Markíza, vrátane reality show a populárnych seriálov.

Verzia Voyo štart je dostupná iba pre zákazníkov DIGI Slovakia alebo Telekomu v rámci ich paušálnych balíčkov.

Ak máte predplatené služby týchto operátorov, zistite si možnosť využitia Voyo štart bez dodatočných nákladov. Táto služba umožňuje prehrávať 5 videí každých 30 dní a poskytuje prístup k väčšine obsahu Voyo s výnimkou prémiového obsahu (Voyo Originál, Voyo Špeciál, Voyo Film), športu, živého vysielania a offline sťahovania.

Napríklad Voyo Telekom je skvelou voľbou, ak chcete sledovať svoje obľúbené programy bez mesačných poplatkov.

Voyo predplatné: Rozšírené možnosti

Pre ešte plnohodnotnejší zážitok zo sledovania môžete zvážiť predplatné. Predplatitelia získajú prístup k širšiemu výberu televízneho obsahu, množstvu seriálov a relácií, ako aj možnosti sledovania bez reklám. Týmto spôsobom si môžete vychutnávať svoje obľúbené programy s maximálnym komfortom.

Voyo.cz od spoločnosti Nova

Voyo.cz od spoločnosti Nova predstavuje českú verziu služby Voyo. Táto platforma ponúka aktuálne epizódy populárnych seriálov a širokú škálu exkluzívneho obsahu, vrátane doposiaľ neodvysielaných epizód z produkcie TV Nova.

Okrem toho nájdete na Voyo.cz špeciálnu sekciu pre deti, športové prenosy a záznamy z kanálov Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Služba tiež poskytuje živé vysielanie kanálov televízie Nova, vrátane prémiových kanálov Nova Sport 1 a 2, Nova International, Markíza International a Voyo Special, v závislosti od aktuálnych vysielacích práv. K dispozícii je aj archív produkcie TV Nova.

Filmy a programy na Voyo sú dostupné online s českým dabingom alebo v originálnom jazyku s českými titulkami. Rozsah ponúkaných titulov a dostupnosť českého dabingu sa môže meniť, takže aktuálnu ponuku nájdete po prihlásení do svojho profilu na platforme Voyo.

Voyo ZADARMO?

Ako môžete sledovať Voyo bez poplatku? Aj keď predplatné je skvelou voľbou, niektoré programy a epizódy na Voyo.sk sú občas dostupné aj bezplatne. Týmto spôsobom si môžete vyskúšať obsah Voyo a zistiť, či je táto služba pre vás vhodná.

Ak vás ponúkaný obsah zaujme a zaregistrujete sa do služby Voyo po prvýkrát, máte možnosť využiť skúšobné predplatné na 7 dní úplne zadarmo.

Po aktivácii skúšobného obdobia vám v priebehu prvých 7 dní (168 hodín od aktivácie) nebude účtovaná žiadna platba za službu Voyo.

Bude vám iba zaúčtovaná suma 0,01 € na overenie platobných údajov, ktoré budú pripravené na prípadné budúce predplatné. Potom sa môžete rozhodnúť, či budete Voyo využívať aj naďalej, alebo ho pred uplynutím skúšobnej doby zrušíte.

Ak neodstránite plánovanú platbu predplatného, po uplynutí 7-dňového skúšobného obdobia (168 hodín od aktivácie) sa vám naúčtuje 5,99 €, čím sa aktivuje vaše predplatné Voyo.

S predplatným Voyo sú nastavené opakované platby a predplatné sa automaticky obnovuje každých 30 dní. Počas skúšobného obdobia však nemáte prístup k športovému obsahu (vrátane Fortuna ligy), titulom Voyo Originál, Voyo Špeciál, Voyo Film, ani k živému vysielaniu staníc Markíza, Doma, Dajto, Krimi, Nova Sport 1, Nova Sport 2 a Nova International.

Ďalšou možnosťou, ako sledovať Voyo zadarmo, je prostredníctvom služby Voyo štart, ktorá je dostupná pre zákazníkov operátorov Telekom a DIGI Slovakia.

Voyo Live: Živé vysielanie

S Voyo Live môžete sledovať živé vysielanie TV Markíza priamo online. Tento režim je ideálny pre tých, ktorí chcú byť neustále informovaní o aktuálnych spoločenských udalostiach, športových podujatiach a spravodajských reláciách. S Voyo máte možnosť sledovať vysielanie TV Markíza v reálnom čase, ako keby ste sedeli pred televízorom.

Voyo Doma: Sledovanie obľúbenej stanice

Pre fanúšikov stanice Doma ponúka Voyo možnosť sledovať túto obľúbenú televíznu stanicu naživo. To znamená, že svoje obľúbené programy môžete sledovať kedykoľvek a kdekoľvek, bez ohľadu na vašu aktuálnu polohu.

Obľúbené relácie na Voyo

Teraz sa pozrime na niektoré z najobľúbenejších relácií, ktoré môžete na Voyo sledovať. Zameriame sa predovšetkým na slovenský obsah. Jednou z veľkých výhod služby Voyo je, že mnohé tituly sú dostupné na platforme ešte pred ich uvedením na televízne obrazovky. Týmto spôsobom si môžete vychutnať obsah oveľa skôr.

Aké obľúbené relácie a reality show si diváci môžu alebo mohli užiť na Voyo?

Ruža pre nevestu

Táto obľúbená slovenská reality show, dostupná na platforme Voyo Markíza, ponúka fascinujúci pohľad do sveta zábavy, romantiky, konfliktov a dobrodružstva.

Predstavuje unikátny formát reality show, kde sa skupina súťažiacich mužov snaží získať srdce a náklonnosť jednej z neviest. V rámci tejto súťaže sa kombinujú rôzne výzvy, úlohy a romantické rande, ktoré majú za cieľ pomôcť ženíchovi určiť, ktorá nevesta je pre neho tou pravou. Na konci sezóny sa jedna žena stane víťazkou a partnerkou vybraného muža, keď získa „ružu“.

Ruža pre nevestu je známa svojou emocionálnou intenzitou a vzrušujúcimi okamihmi, ktoré často vytvárajú napätie a súťaživosť medzi ženami snažiacimi sa získať srdce jedného muža.

Aby súťažiace získali dôveru a priazeň budúceho ženícha, musia preukázať svoje kvality, charakter a romantické gestá.

Markíza a jej online platforma Voyo poskytujú možnosť sledovať Ružu pre nevestu a iný podobný obsah aj po odvysielaní celej série. Táto reality show je obľúbená nielen medzi slovenskými divákmi, ale aj medzi tými, ktorí sa zaujímajú o romantické a súťaživé relácie.

Ak máte radi napínavé momenty, romantiku a súťaž v jednom, Ruža pre nevestu na Voyo je pre vás tou pravou voľbou.

S online prístupom cez Voyo Markíza môžete túto reláciu sledovať kedykoľvek a kdekoľvek podľa vašich preferencií.

Farma nová séria

Jednou z najpopulárnejších slovenských reality show je bezpochyby Farma, ktorú si môžete vychutnať aj na platforme Voyo. Tento program ponúka unikátne zobrazenie vidieckeho života, súťaživosti a dobrodružstva.

Hlavným cieľom relácie je transformovať životy účastníkov. Súťažiaci, známi ako farmári, sa presúvajú na vidiecku farmu, kde musia čeliť rôznym úlohám a výzvam spojeným s poľnohospodárskym životom. Okrem toho musia budovať vzťahy, spolupracovať a často prekonať svoje vlastné limity. Farmári sa stretávajú s úlohami, ktoré testujú ich schopnosti a odolnosť.

Charakter Farmy spočíva nielen v samotných úlohách, ako je pestovanie plodín alebo starostlivosť o zvieratá, ale aj v sociálnych interakciách medzi účastníkmi. Súťažiaci musia vytvárať spojenectvá, spolupracovať a niekedy čelí zložitým situáciám, čím sa pridáva dynamika k ich vzťahom a emóciám.

Dĺžka každej série Farmy sa môže líšiť, ale zvyčajne trvá niekoľko týždňov alebo mesiacov. Počet epizód sa môže meniť podľa formátu danej série.

Táto reality show je na Voyo populárna nielen pre svoje súťaživé momenty, ale aj preto, že diváci môžu vidieť, ako farmári zvládajú výzvy vidieckeho života.

Show poskytuje autentický pohľad na alternatívny spôsob života a ukazuje, ako sa účastníci adaptujú na nové podmienky a výzvy.

Na platforme Voyo Markíza môžete túto reality show sledovať aj po odvysielaní celej série. Tento benefit je obzvlášť užitočný pre tých, ktorí nemajú možnosť sledovať všetky epizódy v televízii. Voyo ponúka prístup k archívnym epizódam a obsahu na požiadanie, čo umožňuje sledovať reláciu kedykoľvek a kdekoľvek podľa vašich preferencií.

Napríklad Farma 2022 priniesla ešte viac vzrušenia a dobrodružstva. V tomto roku sa vysielala Farma 14, známa svojím vysoko sledovaným segmentom Farma Duel, ktorý testoval schopnosti a odolnosť farmárov.

Pre tých, ktorí sa zaujímajú o podrobnosti o jednotlivých sériách, môžete hľadať informácie na Wikipédii pod výrazmi „Farma 14 Wikipedia“ alebo „Farma Wikipedia“. Tieto zdroje ponúkajú užitočné informácie o histórii a vývoji show, ako aj o jednotlivých sériách a súťažiacich.

Napríklad Farma 4 sa preslávila mediálne známou tvárou Janou Hrmovou.

Ak nestíhate sledovať epizódy reality show Farma počas ich televízneho vysielania, na platforme Voyo Markíza nájdete možnosť sledovať aj predošlé série. Voyo ponúka program Farma 14 Online a archívne epizódy starších sérií.

Týmto spôsobom môžete zostať v obraze a sledovať svojich obľúbených farmárov v akcii, kedykoľvek sa vám to hodí.

Pre fanúšikov reality show a tých, ktorí hľadajú ešte viac súťaživosti, existuje aj Farma Xtra 14, ktorá prináša ešte náročnejšie úlohy a vzrušujúcejšie súťaže. Táto špeciálna edícia ponúka nové, intenzívne výzvy a dobrodružstvá, ktoré zaujmú všetkých nadšencov reality show.

Rovnako, posledné série – Farma 13 a Farma 14 – priniesli nových farmárov a nové úlohy. Každá séria sa vyznačuje novými prekvapeniami a zvratmi, čo udržuje divákov v napätí a zabezpečuje, že Farma ostáva jednou z najpopulárnejších reality show na slovenskom trhu.

Farma 14, s jeho „súťažiacimi“ a „duelmi“, ponúka vzrušujúce momenty, kde dvaja farmári súťažia v rôznych disciplínach a úlohách, čo prináša intenzívne súťažné okamihy.

A čo vás čaká teraz? Farma 15! Túto najnovšiu sériu môžete sledovať práve na Voyo.

Okrem klasickej reality show je tu aj možnosť sledovať Farma Xtra – špeciálnu edíciu obľúbenej reality show, ktorá je dostupná exkluzívne na Voyo. Táto edícia prináša ešte viac vzrušenia a dobrodružstva.

Farma Xtra často zahŕňa náročnejšie úlohy a súťaže, čo vedie k intenzívnym a vzrušujúcim momentom. Poskytuje unikátne výzvy a súťaže, ktoré udržia fanúšikov reality show v napätí a ponúkajú nový pohľad na farmársky život.

Sledovanie Farma Xtra na Voyo Markíza vám umožní zažiť ešte súťaživejší a náročnejší aspekt tejto obľúbenej reality show. Týmto spôsobom Farma pokračuje v poskytovaní zábavy, vzrušenia a dobrodružstva pre svojich fanúšikov.

Love Island

Reality show Love Island na Voyo Markíza sa zameriava predovšetkým na romantiku, vzťahy a súťaž o lásku. Tento formát sa preslávil svojím dôrazom na budovanie romantických vzťahov a vzrušujúcu súťaž o srdcia účastníkov. Diváci sú svedkami unikátneho experimentu, ktorý skúma, ako rýchlo a intenzívne môžu vzniknúť nová láska.

Hlavným cieľom relácie Love Island je nájsť skutočnú lásku. Súťažiaci, známi ako „ostrovania“, sa dostávajú na atraktívne miesto, kde majú šancu spoznať nových ľudí, vytvoriť vzťahy a zároveň súťažiť o hodnotné ceny.

Súťaž nie je len o víťazstve, ale aj o nájdení životného partnera.

Séria Love Island zvyčajne začína príchodom skupiny mladých ľudí na exotické miesto. Účastníci sú rozdelení na mužské a ženské vily, kde musia spolu žiť, získavať vzájomnú pozornosť a rozvíjať romantické vzťahy.

V priebehu súťaže môžu „ostrovania“ meniť svojich partnerov podľa osobných preferencií a súťažných úloh.

Jednou z najzaujímavejších častí Love Island je hlasovanie divákov. Tí môžu aktívne ovplyvniť osudy účastníkov tým, že hlasujú za svojich favoritov a rozhodujú, ktorí súťažiaci budú pokračovať vo vzťahu. To pridáva súťaži napätie a neistotu.

Love Island zahŕňa aj rôzne výzvy a úlohy pre obyvateľov vily, ktoré môžu testovať ich vzťahy a odhaľovať ich pravé emócie. Okrem toho sa relácia vyznačuje emocionálnymi momentmi, hádkami a náhlymi zvratmi, čo pridáva dynamiku a zaujímavosť.

Dĺžka každej série Love Island sa môže líšiť, zvyčajne trvá niekoľko týždňov až mesiacov. Počet epizód a trvanie závisia od konkrétneho formátu a série.

Na platforme Voyo Markíza môžete sledovať Love Island online a získať prístup k archívnym epizódam aj k aktuálnym sériám. To vám umožňuje byť v obraze a sledovať romantické a súťažné momenty Love Island kedykoľvek a kdekoľvek podľa vašich preferencií.

Love Island sa stal jedným z obľúbených programov medzi fanúšikmi reality show, ktorí hľadajú zábavu, romantiku a vzrušenie. Relácia je známa svojím jedinečným konceptom a dynamikou, čo ju robí jednou z najpopulárnejších reality show v súčasnosti.

S Love Island CZ/SK online na Voyo Markíza môžete sledovať, ako sa vyvíjajú romantické vzťahy v tejto súťaži o lásku. Táto show má rôzne verzie, vrátane Love Island Slovensko a Love Island CZ/SK online.

Mama na prenájom

Seriál „Mama na prenájom“ je dojímavý a napínavý príbeh, ktorý sa zameriava na spojenie dvoch rodín prostredníctvom náhody a túžby malého dievčatka nájsť svoju matku.

Úspešný gynekológ Martin Toman a jeho otec Ed vychovávajú malú škôlkarku Hanku, ktorej matka opustila domov tak dávno, že si ju Hanka vôbec nepamätá.

Martin neuvážene sľúbil Hanke, že na jej šieste narodeniny sa objaví jej matka, a teraz sa snaží tento sľub splniť. Pomoc nájde v neočakávanom spojencovi, nespútanej a trochu bláznivej Nade Vernerovej, ktorá so svojím otcom Dušanom a súrodencami Beátou a Jurajom vedie rodinnú reštauráciu.

Aj v Nadinom živote chýba matka, čo vytvára spojenie medzi Hankou a Nadou. Stretnutie Nade a Martina spúšťa sériu nečakaných udalostí, ktoré prepletú životy oboch rodín, odhalia temné tajomstvá minulosti a poskytnú Hanke nádej, že jedného dňa nájde svoju vysnívanú matku.

MasterChef

MasterChef je známa slovenská reality show, ktorá testuje kulinárske schopnosti a súťažného ducha jej účastníkov. Formát relácie spočíva v tom, že skupina súťažiacich, známych ako kuchári, musí pod dohľadom profesionálnych šéfkuchárov pripravovať rôzne pokrmy.

Hlavným cieľom relácie MasterChef je objaviť najlepšieho kuchára, ktorý predvedie najvyššie kulinárske zručnosti a schopnosti. Súťažiaci čelí náročným úlohám, ktoré zahŕňajú prípravu rozmanitých jedál, od predjedál a polievok až po hlavné chody a dezerty.

Jedným z charakteristických prvkov tejto kuchárskej súťaže je časový tlak, ktorý účastníci zažívajú. Musia dokončiť svoje jedlá v stanovenom čase, pričom kvalita, chuť a presnosť sú rozhodujúcimi kritériami hodnotenia.

Súťažiaci sú posudzovaní odbornými porotcami, ktorí vyhodnocujú ich výkony a rozhodujú o tom, ktorý kuchár postúpi do ďalších kôl a ktorý musí súťaž opustiť.

MasterChef nie je len o kulinárskych zručnostiach, ale aj o súťaživosti a vášni pre varenie. Účastníci majú príležitosť predviesť svoju kreativitu, inovatívnosť v kuchyni a schopnosť zvládať náročné úlohy. Zároveň sa učia od profesionálnych kuchárov, čím si zlepšujú svoje schopnosti.

Relácia sa stala obľúbenou voľbou pre fanúšikov kulinárskych súťaží a reality show. Diváci môžu sledovať, ako sa súťažiaci vyrovnávajú s náročnými úlohami a čelí výzvam v snahe stať sa najlepším kuchárom a získať titul víťaza.

Na nože

Na obrazovky TV Markíza sa vracia obľúbená gastronomická reality šou „Na nože,“ ktorá je v Česku a na Slovensku známa aj pod názvom „Áno, šéfe!“ a získala popularitu vďaka šéfkuchárovi Zdeněkovi Pohlreichovi.

V slovenskej verzii sa predstaví renomovaný šéfkuchár Martin Novák, ktorý je držiteľom viacerých prestížnych ocenení a nebojí sa zaujať prísny postoj.

V tejto reality show sa snaží pomôcť reštauráciám, ktoré sa ocitli v ťažkostiach z rôznych príčin. Majitelia týchto podnikov budú mať príležitosť počúvať rady skúseného odborníka, zatiaľ čo skryté kamery budú sledovať, či sa situácia zlepšuje.

„Na nože“ je formát, ktorý je nabitý emóciami a napätím, takže diváci TV Markíza sa pri jeho sledovaní určite nebudú nudiť.

S hlavou v oblakoch

Seriál „S hlavou v oblakoch“ zachytáva príbeh dvoch úplne odlišných osôb, Sanem a Cana, ktorí, aj keď majú úplne rozdielne životné skúsenosti, objavujú lásku a seba navzájom v srdci Istanbulu.

Sanem, ktorá žije v pokojných prímorských oblastiach, sa ocitá uprostred chaosu firemných intrig a podvodov vo veľkom meste. Tu stretáva Cana, svetobežníka, ktorý je odmietavý voči opusteniu svojho cestovateľského života kvôli podnikaniu svojho otca. Spolu prechádzajú vzrušujúcou cestou, ktorá je plná romantiky, zábavy, ale aj žiarlivosti a neobmedzeného dobrodružstva.

Seriál „S hlavou v oblakoch“ možno opísať ako emocionálny a dobrodružný príbeh dvoch rôznych ľudí, ktorí nachádzajú lásku uprostred výziev a vzrušenia veľkého mesta.

Ako sa registrovať?

Krok 1: Otvorenie webovej stránky Voyo Markíza Začnite tým, že spustíte váš internetový prehliadač a do adresného riadka zadáte webovú stránku Voyo Markíza. Stačí zadať adresu „www.Voyo.markiza.sk„.

Krok 2: Prechod na registráciu Po načítaní stránky Voyo Markíza nájdete rôzne obsahové možnosti a programy. Ak ešte nemáte účet, vyhľadajte možnosť registrácie. Táto voľba by mala byť umiestnená buď v hornej časti stránky, alebo v menu.

Krok 3: Vyplnenie registračného formulára Po kliknutí na možnosť registrácie sa dostanete na registračný formulár. Budete musieť uviesť osobné údaje, ako je vaša e-mailová adresa, heslo, meno a ďalšie informácie. Skontrolujte, či sú všetky údaje správne.

Krok 4: Potvrdenie hesla Okrem zadania hesla budete obvykle musieť heslo aj potvrdiť. Dbajte na to, aby vaše heslo bolo silné a bezpečné, čím zabezpečíte ochranu vášho účtu.

Krok 5: Overenie e-mailu Po vyplnení registračného formulára vám bude zaslaný e-mail s overovacím odkazom. Kliknite na tento odkaz, aby ste overili svoju e-mailovú adresu. Overenie e-mailu je dôležité pre bezpečnosť a funkčnosť vášho účtu.

Krok 6: Prístup k obsahu Po úspešnej registrácii a overení e-mailu sa môžete prihlásiť na svoj účet. Po každom prihlásení budete mať prístup k obsahu na platforme Voyo Markíza, ktorý môžete sledovať a využívať.

Krok 7: Platobný plán (voliteľné) Ak máte záujem o platený obsah alebo prémiové funkcie, môžete si vybrať platobný plán a postupovať podľa pokynov na platbu.

Tento postup zobrazuje celý proces registrácie na platforme Voyo Markíza. Pamätajte, že registrácia je zvyčajne bezplatná, ale prístup k niektorým obsahom môže vyžadovať platobný plán.

Pre budúce prihlásenie si nezabudnite uchovať svoje prihlasovacie údaje (e-mail a heslo). Ak narazíte na problémy s registráciou alebo prihlásením, kontaktujte zákaznícku podporu Voyo Markíza pre pomoc a riešenie problémov.

Prihlásenie na Voyo

Krok 1: Otvorenie webovej stránky Voyo Markíza
Začnite tým, že spustíte svoj internetový prehliadač a do adresného riadka zadáte webovú stránku Voyo Markíza. Stačí napísať „www.Voyo.markiza.sk“.

Krok 2: Nájdite možnosť prihlásenia
Po načítaní stránky Voyo Markíza vyhľadajte možnosť prihlásenia. Táto voľba by mala byť umiestnená buď v hornej časti stránky, alebo v menu.

Krok 3: Zadajte prihlasovacie údaje
Kliknite na „Prihlásiť sa“ a dostanete sa na prihlasovaciu stránku. Tu zadajte svoje prihlasovacie údaje, ktoré môžu zahŕňať vašu e-mailovú adresu alebo používateľské meno a heslo.

Krok 4: Kliknite na „Prihlásiť sa“
Po zadaní prihlasovacích údajov kliknite na tlačidlo „Prihlásiť sa“ alebo podobnú možnosť. Po úspešnom prihlásení budete mať prístup k obsahu na platforme Voyo Markíza.

Tento postup vám pomôže prihlásiť sa na platformu Voyo Markíza. Uistite sa, že máte správne prihlasovacie údaje a chráňte ich. Ak zabudnete heslo alebo narazíte na problémy, môžete využiť možnosti obnovenia hesla. Pre ďalšie informácie alebo technickú podporu kontaktujte zákaznícku službu Voyo Markíza alebo navštívte ich oficiálnu webovú stránku.

Ako zaplatiť na Voyo? Rýchly návod

Krok 1: Prihláste sa do svojho účtu
Najprv sa musíte prihlásiť do svojho účtu na platforme Voyo Markíza. Ak ešte nemáte účet, vytvorte si ho podľa predchádzajúceho návodu na registráciu.

Krok 2: Prejdite do sekcie platby
Po prihlásení prejdite na stránke Voyo Markíza do sekcie venovanej platbám alebo prémiovému obsahu. Túto možnosť zvyčajne nájdete v hornom menu alebo v dolnej časti stránky.

Krok 3: Vyberte platobnú metódu
Vyberte preferovaný spôsob platby. Voyo Markíza obvykle ponúka rôzne možnosti, ako platbu kreditnou kartou, bankovým prevodom alebo inými elektronickými platobnými metódami. Vyberte tú, ktorá vám najviac vyhovuje.

Krok 4: Zadajte platobné údaje
Zadajte požadované platobné údaje, ako je číslo kreditnej karty, dátum jej platnosti a ďalšie informácie potrebné pre vašu zvolenú platobnú metódu.

Krok 5: Potvrďte platbu
Pred dokončením platby sa uistite, že všetky údaje sú správne. Potom kliknite na tlačidlo „Zaplatiť“ alebo podobnú možnosť na dokončenie platby.

Krok 6: Potvrdenie platby
Po úspešnom dokončení platby obdržíte potvrdenie transakcie. Po jeho prijatí budete mať prístup k prémiovému obsahu na platforme Voyo Markíza.

Nezabudnite, že platba za prémiový obsah môže závisieť od zvoleného plánu a platobnej metódy. Skontrolujte si ceny a podmienky pred vykonaním platby. Ak máte problémy s platbou alebo ďalšie otázky, obráťte sa na zákaznícku podporu Voyo Markíza pre pomoc a riešenie problémov.

Ako naopak zrušiť účet na Voyo?

Tu je stručný návod, ako zrušiť svoj účet na platforme Voyo Markíza:

Krok 1: Prihlásenie do účtu Najprv sa musíte prihlásiť do svojho účtu na platforme Voyo Markíza. Ak ešte nie ste prihlásení, zadajte svoje prihlasovacie údaje, ktoré ste použili pri registrácii.

Krok 2: Prechod do sekcie nastavení účtu Po prihlásení sa na webovej stránke Voyo Markíza prejdite do sekcie „Nastavenia účtu“ alebo podobnej možnosti. Túto voľbu nájdete zvyčajne v hornom menu alebo v dolnej časti stránky.

Krok 3: Výber možnosti na zrušenie účtu V sekcii „Nastavenia účtu“ vyhľadajte možnosť „Zrušiť účet“. Kliknite na túto možnosť, aby ste spustili proces zrušenia.

Krok 4: Potvrdenie zrušenia účtu Budete vyzvaní na potvrdenie svojho rozhodnutia o zrušení účtu. Uistite sa, že ste si tento krok dôkladne rozmysleli, pretože zrušenie účtu je nezvratné a všetky vaše dáta a prístup k obsahu budú trvalo odstránené. Po potvrdení budete môcť dokončiť proces zrušenia účtu.

Krok 5: Dokončenie zrušenia účtu Po potvrdení zrušenia účtu bude potrebné dokončiť proces. Môže byť potrebné potvrdiť svoju totožnosť prostredníctvom e-mailu alebo iných krokov. Postupujte podľa pokynov, ktoré sa zobrazia na obrazovke.

Krok 6: Potvrdenie o zrušení Po úspešnom dokončení zrušenia účtu by ste mali dostať potvrdenie o jeho zrušení. Váš účet na platforme Voyo Markíza bude zrušený a nebudete mať prístup k obsahu ani k svojim údajom. Je dôležité si uvedomiť, že zrušenie účtu je trvalé a nezvratné. Pred týmto krokom sa uistite, že nemáte žiadne nezaplatené poplatky alebo iné záväzky voči platforme Voyo. V prípade akýchkoľvek otázok alebo problémov so zrušením účtu kontaktujte zákaznícku podporu platformy Voyo Markíza.

Koľko stojí Voyo? Aké získam výhody?

Platforma Voyo Markíza ponúka svojim užívateľom mesačné predplatné s rôznymi výhodami a prístupom k obsahu.

Cena a výhody predplatného na Voyo Markíza môžu byť atraktívne pre tých, ktorí hľadajú kvalitný obsah a prístup k obsahu naozaj kedykoľvek.

Aktuálna cena za základný balík Voyo je 5,99 € mesačne (ročná cena 71,88 €), zatiaľ čo balík Voyo Maximum stojí 11,99 € mesačne (ročná cena 143,88 €). Tento druhý balík je ideálny pre sledovanie športových udalostí.

Výhody predplatného

  • Neobmedzený prístup k obsahu: Predplatitelia získavajú neobmedzený prístup k obsahu vrátane archívov relácií TV Markíza a exkluzívnych programov na Voyo Markíza.
  • Bez reklám: Predplatné umožňuje sledovať obsah bez reklám alebo s obmedzeným množstvom reklám.
  • Viac zariadení: Obsah môžete sledovať na rôznych zariadeniach, ako sú smartfóny, tablety, počítače a televízory.
  • Exkluzívny obsah: Predplatitelia majú prístup k exkluzívnemu obsahu, vrátane predpremiérových epizód a špeciálnych relácií.
  • Offline sledovanie: Mnohé plány umožňujú stiahnuť obsah pre offline sledovanie, čo je ideálne na cestovanie alebo pre prístup bez internetového pripojenia.

Ceny a výhody predplatného na Voyo Markíza sa môžu meniť, preto je vhodné skontrolovať aktuálne cenové plány a dostupné funkcie na oficiálnej webovej stránke Voyo Markíza pred zakúpením predplatného. Predplatné je výhodné pre tých, ktorí hľadajú kvalitný obsah a on-demand televíziu od TV Markíza.

Cena Voyo za rok je teda 71,88 € (k dátumu publikácie článku).

Porovnanie s konkurenciou

  • Netflix: Jedna z najpopulárnejších a najrozšírenejších streamovacích služieb na svete s rozsiahlym výberom filmov, seriálov, dokumentov a originálnych obsahov. Netflix ponúka obsah v rôznych kvalitách vrátane 4K, ale nezameriava sa na slovenský obsah.
  • HBO: Známou svojimi kvalitnými seriálmi a filmami, ako napríklad „Hra o tróny“. HBO je ideálne pre milovníkov temnejších a výnimočných obsahov, avšak cena predplatného môže byť vyššia a ponuka filmov menej rozsiahla v porovnaní s Netflixom.
  • Disney+: Skvelá voľba pre fanúšikov Disneyho, Pixaru, Marvela, Star Wars a National Geographic. Disney+ ponúka klasické Disney filmy a nový obsah, ideálny pre rodiny s deťmi. Cena predplatného je priaznivá, ale služba sa nezameriava na obsah mimo Disney značiek a jej knižnica nie je taká rozsiahla ako knižnica Netflixu.

Záver

Výber medzi týmito službami závisí hlavne od vašich osobných preferencií a potrieb. Voyo Markíza je skvelou voľbou pre slovenský obsah. Netflix je ideálny pre tých, ktorí chcú rozsiahlu celosvetovú knižnicu a originálny obsah. HBO ponúka kvalitné seriály a filmy, zatiaľ čo Disney+ je výbornou voľbou pre rodiny a fanúšikov Disneyho obsahu. Konečná voľba by mala zohľadňovať vaše osobné záujmy a preferencie.

Portugalsko, lesný požiar, hasičské lietadlo, požiar

V Portugalsku zúria rozsiahle požiare, vyžiadali si už najmenej dve obete

16.09.2024 22:00

Úrady informovali, že v dištrikte Aveiro nasadili 12 hasiacich lietadiel a v celej krajine bojujú najmenej s 20 požiarmi.

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

ivanjela

Blogujem už od 15 rokov. Rada kreslím a sledujem šport.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 795x
Priemerná čítanosť článkov: 795x

Autor blogu

Kategórie

Archív